سامانه آب شیرین کن کیمیا

جدیدترین سامانه آب شیرین کن 

آب شیرین کن کیمیا نسل جدیدی از روش های مرسوم در دنیا با توانایی تولید 95 درصد آب شیرین از دریا می باشد.

بحران آب در ایران سلسله چالش‌ها و مشکلات ناشی از کمبود آب و استفاده نادرست از منابع آب در کشور ایران است.. کمبود آب می‌تواند نتیجه دو مکانیسم متفاوت باشد: کمبود آب فیزیکی (مطلق) و کمبود آب اقتصادی. منظور از کمبود آب فیزیکی عدم وجود منابع کافی آب طبیعی برای تأمین تقاضای یک منطقه است، و کمبود آب اقتصادی نتیجه مدیریت ضعیف منابع آب کافی موجود است. کارشناسان معتقدند دچار ورشکستگی آبی است. چرا که تقاضا و مصرف به مراتب بیشتر از آب موجود است. از طرفی آب شیرین کن های رایج در دنیا توجیه اقتصادی ندارند.

با خشک‌تر شدن زمین، کمبود آب معیشت مردم در سراسر ایران را تهدید می‌کند. در اوت ۲۰۱۹ برابر با مرداد ۱۳۹۸ طبق جدیدترین برآورد «مؤسسه منابع جهان» در «اطلس خطرات آبی»، ایران در رده چهارم بعد از قطر، اسرائیل و لبنان در نزدیک شدن به «روز آخر» یعنی روزی که منابع آبی در آن ممکن است به پایان برسد، قرار دارد.

سامانه آب شیرین کن کیمیا

آب شیرین کن می تواند نیاز همه افراد در همه جای دنیا را به آب مرتفع سازد. آب شیرین حق همه مردم در همه جای دنیاست. سامانه آب شیرین کن کیمیا نسل جدیدی از تصفیه آب است که با روش رزونانس مولکولی بدون غشاء می تواند آب شور دریا را با راندمان فوق العاده ای معادل 95 درصد شیرین کند.

با توجه به عدم استفاده از فیلتر و غشا و عبور جریان آب نیاز به پمپ فشار قوی نداشته و نظر به قدرت بسیار بالای دستگاه می توان حجم آب مورد نیاز را براحتی تولید کرد.

عملیات شیرین سازی به گونه‌ای است که هیچ افت فشاری در آب ورودی ایجاد نکرده و آب با سرعت مناسب و دِبی بالا نمک­زدایی خواهد شد، در نتیجه خروجیِ آب شیرین نسبت به آب ورودی با اختلاف ۵٪ برابر می باشد،که این روش در دنیا انجام نگرفته است.

به همین دلیل آب شیرین تولید شده در این سیستم بسیار ارزان­تر از همه­ ی روش ­ها می­ باشد که خود بهترین توجیه اقتصادی این روش است. یکی دیگر از برتری­ های این روش که برای اولین بار انجام می‌گردد، حذف عناصر به صورت دلخواه و انتخابی می ­باشد که در هر لحظه ­ای از زمان، می‌تواند انجام گیرد و حتی می‌توان عناصر با ارزش محلول در آب را جداسازی و به عنوان تولید محصول به بازار عرضه کرد.

در یک نگاه کوتاه روش ترکیبی روزنانس مولکولی بدون غشا را با یکی از رایج ترین روش ها مقایسه کرده ایم:

 

در حال حاضر پر استفاده‌­ترین سامانه برای آب شیرین ­کن در ظرفیت ­های مختلف در کشور، سامانه RO می­ باشد به همین دلیل در ذیل به اختصار به مقایسه سامانه RO و سامانه کیمیا می پردازیم.

  • بازدهیRO  در بهترین حالت 35 درصد آب شیرین می باشد این در حالی است که برای سامانه کیمیا 95 درصد است.
  • تکنولوژی سامانه آب شیرین کن کیمیا، رزونانس مولکولی بدون غشاء است در صورتی که سیستم RO غشایی و فیلتراسیونی است.
  • پساب RO معادل 65 درصد و پساب کیمیا 5 درصد می­ باشد.
  • پساب RO مخرب محیط زیست می باشد در حالی که کیمیا کاملا زیست دوست پذیر است.
  • هزینه راهبری برای  ROحدود 50 هزار تومان به ازای هر 10 متر مکعب می­ باشد در صورتیکه برای کیمیا تقریبا معادل صفر است.
  • تکنولوژی  ROبومی نمی­ باشد و دانش و اجرای آن وارداتی است در حالی که سامانه کیمیا از تولیدات داخلی متخصصین ایرانی می ­باشد.
  • زمان سفارش تا نصب برای RO به بیش از یک سال نیاز دارد در حالی که کیمیا کمتر از 6 ماه آماده بهره وری می ­باشد.
  • میزان مصرف برق در RO به ازای هر 10 هزار لیتر 3 کیلو وات ساعت می باشد در حالی که سامانه کیمیا یک دهم مصرف RO را دارد.
  • کیفیت آب خروجی برای سیستم RO به دلیل وجود فیلتر باید لحظه ای بررسی شود زیرا مرتبا تغییر می ­کند در حالی که سامانه کیمیا به دلیل عدم وجود غشاهای فیلترسیونی نیازمند بررسی مداوم را ندارد بنابراین هزینه تمام شده این سامانه به میزان قابل توجه ­ای کاهش می­ یابد.
  • در سامانه RO از سیستم عبور آب با فشار استفاده می شود که همین امر نیازمند پمپ های خاص و قوی است ولی تکنولوژی استفاده شده در سامانه کیمیا فاقد پمپ آب می باشد.
  • دوره گارانتی نگهداری سامانه RO یک ساله است و کیمیا 3 سال دوره گارانتی نگهداری دارد.
  • هزینه جانبی سیستم RO حدود 20 درصد است اما برای سامانه کیمیا این هزینه کمتر از 3 درصد است.
  • امکان خدمات­ دهی برای سامانه کیمیا به دلیل بومی بودن تکنولوژی به نسبت سامانه RO در دسترس و راحت می باشد.

 

دانلود فایل PDF اهمیت تصفیه آب و شیرین سازی آب دریا

دانلود فایل PDF